.

Клипове "Как Да"

Вижте тези клипове, за да видите колко лесно е да се работи с продуктите ROMABIO

You are here

Вижте тези клипове, за да видите колко лесно е да се работи с продуктите ROMABIO

Как да разредим нашите продукти с вода

Всички наши минерални бои от серията Domus, както и нашите варови бои трябва да се разредят с вода, преди нанасянето им. Вижте това видео, за да видите как става и използвайте прикачената инструкция и таблицата в нея.

Разреждане с вода

Как да нанесем нашите минерални бои върху нов гипсокартон

Вижте това видео, за да научите колко лесно е да се нанесат нашите бои върху гипсокартон или Sheetrock (акрилна шпакловка) само на две ръце.

Как да нанасяме върху циментови шпакловки

Вижте това видео, за да научите колко лесно е да се нанесат нашите минерални бои върху циментова шпакловка, използвайки предварителен грунд и основен грунд, както и за препоръки за употребата на продукти на минерална основа.

 

Как да нанасяме върху боядисани повърхности

Вижте това видео, за да научите колко лесно е да разредите нашите продукти с вода и как след това да ги нанесете върху вече боядисана стена.

Как да получим избелен ефект върху тухла с нашата специална варова боя

Вижте това видео, за да видите как се нанася нашата BioCalce Classico за получаване на античен ефект на изтрита боя върху тухла. Процесът включва нанасяне на един слой боя.

Как да получим избелен ефект върху тухлена камина с нашата специална варова боя

Вижте това видео, за да видите как се нанася нашата BioCalce Classico за получаване на античен ефект на изтрита боя за Вашата тухлена камина. Видеото ще Ви покаже как да нанесете боята в интериорни условия и да получите желания ефект.